Catalunya Ràdio transmetrà en directe el sorteig de la Lliga de Campions de futbol

Durant el programa "Tot és molt confús", amb Pere Mas, sabrem quin és l'adversari del Barça. Xavi Campos, des de Nyon, i Ricard Torquemada i Jordi Iturria, des de Barcelona, informaran d'aquest sorteig a partir de les dotze del migdia.
Aquest divendres, 18 de març, el Barça sabrà quin adversari tindrà als quarts de final de la Lliga de Campions de futbol. Catalunya Ràdio informarà en directe del sorteig que es farà a la ciutat suïssa de Nyon, un sorteig que també definirà els partits de les semifinals.

El programa Tot és molt confús, amb Pere Mas, connectarà a partir de les dotze del migdia amb el periodista Xavi Campos, que seguirà l'acte des de Nyon, i Ricard Torquemada i Jordi Iturria s'encarregaran dels comentaris des de Barcelona. Catalunya Informació també cobrirà aquest sorteig de la Lliga de Campions. Eudald Serra n'explicarà tots els detalls a partir del moment que se sàpiga quin adversari li correspon al Barça.

El conjunt de Pep Guardiola no només sabrà el rival als quarts de final, que es jugaran entre el 5 i el 6 d'abril i el 12 i el 13 del mateix mes, sinó també quins equips li podrien tocar si es classifiqués per a les semifinals. Aquestes semifinals es disputaran entre el 26 i el 27 d'abril i el 3 i el 4 de maig. La final serà el dissabte 28 de maig a l'estadi de Wembley de Londres, el mateix escenari on l'equip blaugrana es va emportar, fa dinou anys, la primera Copa d'Europa.

catradio.cat/esports

DOCUMENTS RELACIONATS