Catalunya Ràdio torna a casa dels oients en el Dia Mundial de la Ràdio

La jornada serà el dia 13 de febrer i, a partir d'avui, 13 de gener, els oients ja poden fer les seves propostes.

Tots els programes de l'emissora acompanyaran els seus seguidors d'una manera especial, sortint dels estudis i desplaçant-se allà on proposi la seva audiència.

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i Catalunya Ràdio ho celebra per quart any consecutiu amb les persones que, dia a dia, ajuden l'emissora a ser el que és. Des d'avui, 13 de gener, els oients ja poden fer la seva proposta al web de l'emissora. Catalunya Ràdio vol que els seus seguidors donin raons, expliquin on viuen i quin programa voldrien que es fes a casa seva. Els seguidors que ja s'havien registrat al web per participar-hi en altres ocasions, els servirà el mateix usuari i contrasenya.

D'aquesta manera, "El matí de Catalunya Ràdio" i tots els programes de l'emissora acompanyaran els seus seguidors d'una manera especial, sortint dels estudis i desplaçant-se allà on proposin els oients. Entre totes les propostes que es rebin, cada programa en triarà una, que serà on es farà l'emissió en directe el dia 13 de febrer.

La Unesco va proposar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio perquè és el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, el 1946. L'edició del 2020 fa una crida per la defensa de la diversitat.

 

#DiaMundialDeLaRàdio

#DinsTeu

 

catradio.cat/diadelaradio

catradio.cat

 

Anar al contingut