Catalunya Ràdio renova les "Postdates" literàries per al 2018

L'emissora emet des d'aquest dimecres, 10 de gener, 65 nous microespais literaris, en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes.

La promoció inclou figures literàries com Jaume Cabré, Lluïsa Cunillé, Ricard Salvat i Raimon Panikkar.

La programació de Catalunya Ràdio renova les cites d'autors literaris catalans amb els petits espais sonors titulats "Postdates", en una acció conjunta entre Catalunya Ràdio i la Institució de les Lletres Catalanes que va començar al mes de gener del 2017 i pretén acostar, de manera quotidiana, natural i original, els autors de la literatura catalana en forma de cites sonores.

Aquesta setmana doncs, comença la quarta renovació de la versió radiofònica de les "Postals literàries", que la Institució de les Lletres Catalanes va començar publicant el 2017, i que així continuarà tenint vida més enllà de l'edició gràfica. D'aquesta iniciativa s'han enregistrat 65 noves cites, amb les veus dels actors i actrius Neus Sendra, Lolo Olivé, Pau Conesa i Ignasi Capmany, que aniran apareixent diàriament, quatre cada dia, enmig de la programació de Catalunya Ràdio.

L'objectiu de les "Postdates" literàries és fer presents els autors de la literatura catalana i les seves obres a la vida quotidiana dels oients de Catalunya Ràdio, per despertar-los l'interès i la curiositat per a la literatura del país i per incentivar-ne la lectura.

Els autors que esquitxaran la programació de l'emissora són Rosina Ballester, Odile Arqué, Sebastià Perelló, Joan Duran i Ferrer, Míriam Cano, Lluís Calvo, Jaume Cabré, Julià de JòdarPompeu Fabra, Sílvia Alcàntara, Anna Ballbona, Ada Castells, Lluïsa Cunillé, Najat El Hachmi, Anna Gual, Mercè Ibarz, Alícia Kopf, Dolors Miquel, Empar Moliner, Bel Olid, Llucia Ramis, Maria Mercè Roca, Gemma Ruiz, Ricard Salvat, Simona Gay, Carles Campos Mundó, Pere Rovira i Raimon Panikkar, entre d'altres.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut