Catalunya Ràdio obre "El repte dels 7"

És un any especial en el Mundial de MotoGP perquè mai hi havia hagut tants pilots catalans en la categoria reina i Catalunya Ràdio ho vol celebrar. En les set setmanes prèvies a l'inici del Mundial, el 26 de març a Qatar, els programes d'esports de Catalunya Ràdio es marquen el repte d'entrevistar els set pilots catalans que participaran aquest any en el Mundial de MotoGP.

El "Tot Gira", el "Tot costa" i "El club de la mitjanit" entrevistaran cada setmana un dels set pilots catalans que participaran aquesta temporada en el Mundial de MotoGP i que són Tito Rabat, Àlex Rins, Pol Espargaró, Aleix Espargaró, Dani Pedrosa, Maverick Viñales i Marc Márquez.  A més, els pilots també faran d'entrevistadors. Cadascun d'ells deixarà una pregunta perquè la respongui el següent català de MotoGP que passi per Catalunya Ràdio.

"El repte dels 7" comença aquest cap de setmana. El "Tot Gira" entrevistarà Àlex Rins, que, a més de respondre les preguntes de David Clupés, també afrontarà una pregunta del tricampió del món, Marc Márquez.

El Mundial de MotoGP, a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio tornarà a fer en directe totes les curses del Mundial a l'"Univers MotoGP", amb el Damià Aguilar i l'equip del "Tot Gira", i es confirmarà com l'única emissora a tot el món que transmet, en directe i des dels circuits, tots els grans premis del Mundial de MotoGP.

Aquest 2017 es compleixen 30 anys de seguiment de Catalunya Ràdio al Mundial de motociclisme. És una temporada especial i estan preparant moltes sorpreses, com la publicació d'un llibre que repassa tot el que ha passat durant aquests 30 anys.

catradio.cat

Anar al contingut