Catalunya Ràdio, líder de la ràdio en català a internet al setembre, i TV3, la més vista a Catalunya

Segons dades auditades per comScore, Catalunya Ràdio arrenca la nova temporada amb el lideratge digital en català del mes de setembre a Catalunya, segons MMX Multiplaforma. Pel que fa a TV3, el mes passat va ser la cadena més vista a Catalunya a través d'ordinador, segons VMX Video Metrix. En conjunt, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) és el grup audiovisual amb més consum de vídeo des de l'ordinador.

Les dades auditades per comScore* confirmen el domini de Catalunya Ràdio en consum web en català des de mòbils i ordinadors a Catalunya, amb un total de 164.000 usuaris únics mensuals que han consumit els continguts digitals de l'emissora, durant el mes de setembre.

 

Aquestes dades arriben just abans que s'anunciïn canvis importants en l'àmbit digital. El primer, l'estrena de les noves apps de TV3 i Catalunya Ràdio, que afegiran millores importants al consum dels continguts digitals des de tots els dispositius mòbils. I el segon, la presentació de la graella digital de Catalunya Ràdio, que complementarà la ja existent amb programes com "Els spin doctors", "L'ofici d'educar", "Meteomauri", "L'ofici de viure" i "T'agrada el blues".

 

Pel que fa a TV3, durant el mes de setembre, un total d'1.293.000 usuaris únics han consumit els continguts penjats al web. TV3 ha estat la cadena amb més espectadors de vídeo a través d'ordinador a Catalunya el mes passat.

 

(*comScore MMX Multiplataforma i VMX Video Metrix, Espanya, Catalunya, Setembre 2016 – Rànquing d'elaboració pròpia)

 

catradio.cat

 

tv3.cat

Anar al contingut