Ramon Llull
Ramon Llull

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació s'afegeixen, a partir de la setmana que ve, a l'any Llull

A partir del dilluns 18 de gener s'emetran, durant deu setmanes, deu reportatges sobre les aventures literàries i vitals d'aquest gran geni de la nostra cultura i figura fascinant de l'edat mitjana europea. El títol d'aquest cicle de reportatges és "Folls per Llull". Místic, pensador, missioner, poeta, Ramon Llull manté la vigència 700 anys després de la seva mort.

Tots els reportatges que s'emetran per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació es basen en alguna de les seves peces literàries, entre les quals hi ha el "Llibre de contemplació en Déu", "Blaquerna", "Fèlix", el "Desconhort" i la "Vida de mestre Ramon". 

S'hi recullen les opinions d'alguns grans especialistes en Ramon Llull, com ara Lola Badia, Joan Santanach, Albert Soler, Anthony Bonner, Josep Enric Rubio, Maribel Ripoll o Josep Batalla. També en parlen escriptors enamorats de l'obra de "Ramon lo Foll": Enric Casasses, Francesc Serés i Dolors Miquel.

Aquestes peces periodístiques, d'uns sis minuts de durada, s'emetran a raó d'un per setmana. A Catalunya Ràdio començarà l'emissió dilluns, al programa "La vida" de Sílvia Cóppulo, i a Catalunya Informació, s'emetran els dimarts a les 10 del matí i a les 5 de la tarda, els dijous a les 11 del matí i a les 10 del vespre i els dissabtes a les 3 de la tarda i les 9 del vespre. També es podran recuperar al nostre web.

Els reportatges els ha elaborat Adolf Beltran, amb la producció d'Elisenda Sort i el muntatge de Mariví Pérez.

 

Catradio.cat

Facebook.com/catradio

Twitter.com/catalunyaradio

 

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio

 

 

Anar al contingut