Catalunya Ràdio i Catalunya Informació obren la campanya electoral amb un programa especial

Les dues emissores faran un seguiment exhaustiu de la campanya amb entrevistes als caps de llista i als números dos de les forces parlamentàries.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un seguiment exhaustiu de les eleccions al Parlament del 28 de novembre, amb programes especials en el començament de campanya i la nit electoral, a més d'entrevistes als candidats i els corresponents blocs electorals de les forces amb representació parlamentària. Catalunya Informació entrevistarà els caps de llista la primera setmana de campanya i El matí de Catalunya Ràdio, la segona.

Aquest dijous, 11 de novembre, a partir de dos quarts de dotze de la nit, hi haurà un informatiu especial d'obertura de campanya, presentat per Martí Farrero, que s'emetrà conjuntament per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació i que durarà fins a la una de la matinada. El programa inclourà connexions amb els punts escollits per les formacions per començar la campanya, les primeres declaracions dels candidats i les opinions dels analistes des de l'estudi.

Les dues emissores informaran puntualment dels actes dels partits i dels seus candidats a través de diversos blocs electorals als programes informatius diaris. També oferiran reportatges en què es plantegen les peticions de la societat civil al pròxim govern de Catalunya en diferents àmbits. Aquests reportatges contrastaran les peticions dels electors amb les propostes dels partits.

A partir del dia 19, El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, entrevistarà els caps de llista de les formacions representades al Parlament, en format "talk session", amb públic especialitzat que podrà formular les preguntes. (Dia 19, Albert Rivera, de Ciutadans; dia 22, Joan Herrera, d'ICV-EUiA; dia 23, Alícia Sánchez-Camacho, del PPC; dia 24, Joan Puigcercós, d'ERC; dia 25, José Montilla, del PSC, i dia 26, Artur Mas, de CiU).

Al programa L'oracle, Xavier Graset rebrà durant la primera setmana els números dos de cada llista perquè expliquin els elements més destacats dels seus programes electorals, i la segona setmana farà tertúlies amb entitats, col·lectius de la societat civil i ciutadans per analitzar les propostes dels partits.

El diumenge dia 21 Catalunya Ràdio transmetrà íntegrament el debat de TV3 amb els sis caps de llista.

A Catalunya Informació, el programa Polièdric, amb Martí Farrero, entrevistarà la primera setmana de campanya els caps de llista de les forces parlamentàries, a partir de tres quarts de deu del vespre. I la segona i última setmana de campanya la dedicarà a parlar dels partits a la xarxa.

El dimecres 24 s'oferirà un debat en desconnexió a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona a l'espai Esfera pública de Catalunya Informació.

El divendres dia 26, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran puntualment els actes de final de campanya i el 28 de novembre, els Serveis Informatius faran un desplegament especial per seguir tota la jornada electoral durant el dia. A la nit es farà un ampli seguiment del resultat de les votacions i les valoracions dels partits en un programa especial conjunt a partir de les vuit del vespre, coincidint amb el tancament dels col·legis electorals.

catradio.cat/
Anar al contingut