Catalunya Ràdio estrena una selecció de 30 programes a Spotify

La ràdio pública catalana es converteix, a partir d'avui, 4 de setembre, en l'emissora pionera a l'Estat a desplegar la seva oferta en la plataforma de "streaming"

Catalunya Ràdio integra a partir d'avui, 4 de setembre, una selecció de 30 programes en l'oferta de podcast de Spotify. Amb aquest acord, esdevé la primera emissora de ràdio de l'Estat a desplegar la seva oferta a la popular plataforma de "streaming". La selecció de programes diaris, temàtics i atemporals de Catalunya Ràdio inclou el més destacat de les graelles de Catalunya Ràdio, iCat i la graella digital +CatRàdio, pensada especialment per ser consumida en el format de subscripció que permet el podcast.

Entre els primers programes publicats, hi ha els magazíns "El matí de Catalunya Ràdio" i "El suplement"; els esportius "Tot costa" i "La TdT"; els culturals "Ciutat Maragda", "Memento" i "Serioses"; els temàtics "Popap" i "Revolució 4.0"; els musicals "Delicatessen" i "El celobert"; la sèrie de no-ficció "Tor, tretze cases i tres morts" o el programa "Dies de ràdio", un recorregut sonor pels 35 anys de l'emissora. Cada programa té la seva pròpia pàgina a Spotify, amb una URL per accedir-hi. Els podcasts es poden descarregar a la mateixa app per poder-los escoltar quan no es té connexió, com la resta de continguts de Spotify.

A Spotify ja es poden trobar podcasts d'altres mitjans com la BBC (des de l'agost passat), "The Guardian", "The New York Times", "Financial Times", "The Economist", NBC o Al Jazeera, entre altres.

Spotify és el servei global de subscripció de música per "streaming" més gran del món, amb 180 milions d'usuaris actius –83 dels quals són subscriptors de Spotify Premium– i 35 milions de cançons gratuïtes.

 

catradio.cat

facebook.com/catalunyaradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut