Paula Molés.
Paula Molés.

Catalunya Ràdio estrena "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés

Catalunya Ràdio estrenarà demà, 8 de setembre, a les 15.05, el nou programa "Un restaurant caníbal a Berlín", que obrirà cada dissabte per reivindicar que la gastronomia és cultura. Paula Molés visitarà la cuina de l'"Homo sapiens" amb el dissenyador Juli Capella i l'arqueòleg Eudald Carbonell.

Dissabte, 8 de setembre, a les 15.05, Catalunya Ràdio inaugura "Un restaurant caníbal a Berlín", una de les novetats de la temporada 2018-2019, amb Paula Molés, i ho fa passejant amb el dissenyador Juli Capella i amb l'arqueòleg Eudald Carbonell. Amb ells, el programa visitarà una botiga d'estris de cuina i els jaciments de Capellades, respectivament, que els serviran per comprovar com va aprendre a cuinar l'"Homo sapiens" i com han elaborat els humans els estris que els han permès interactuar amb els aliments, des de la prehistòria fins ara.

Paula Molés sotmetrà Mikel Iturriaga, "El Comidista", a un tast d'un producte estrany per discernir si és un nyap o una delicatessen. Els oients també aprendran coses sobre l'aigua que ben segur que desconeixen, amb la sommelier Clara Antúnez. Una de les col·laboracions setmanals del programa serà Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que cada dissabte descobrirà productes i productors i recordarà què s'ha de menjar en cada època de l'any. Amb tot, també hi haurà espai per a la crítica gastronòmica, amb l'observador Philippe Regol, que visitarà el Restaurant Hispània d'Arenys de Mar per explicar com s'hi menja.

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter.com/restaurantcanibal

instagram.com/restaurantcanibal

 

Anar al contingut