Catalunya Ràdio estrena la segona edició del Trofeu Kubala al millor gol de la temporada 2009-2010

En aquesta segona edició, i com a principal novetat respecte de l'any anterior, la participació dels oients serà clau en l'elecció dels millors gols que passin a la final

Catalunya Ràdio, a través del magazín esportiu El club de la mitjanit, presentat i dirigit per Pere Escobar, estrena aquest dijous la segona edició del Trofeu Kubala al millor gol de la temporada 2009-2010. El premi, iniciativa de Catalunya Ràdio, convida un any més els oients i personatges destacats del món del futbol a buscar el millor gol de la temporada que es faci en qualsevol competició oficial de tot el món.
En aquesta segona edició, i com a principal novetat respecte de l'any anterior, la participació dels oients serà clau en l'elecció dels millors gols que passin a la final. El programa El club de la mitjanit, en un espai dirigit per Ricard Torquemada, proposarà cada dijous una sèrie de gols, i els oients hauran d'escollir el millor de la setmana. Els gols guanyadors optaran a ser el gol del mes, que en aquest cas el decidirà una persona qualificada i de prestigi internacional.
L'estrena de la segona edició del Trofeu Kubala tindrà la participació en directe de representants dels veterans del F.C. Barcelona i de l'Espanyol, com ara Ramon Alfonseda, Justo Tejada i Ángel Aguirre, el mateix dia que els veterans blaugrana faran la inauguració de l'estàtua a Ladislao Kubala a l'esplanada del Camp Nou.
Recordem que el trofeu que s'emporta el guanyador és una versió de l'escultura que demà s'inaugura al Camp Nou, obra de l'artista catalana Montserrat Garcia Rius, feta en honor del jugador Ladislao Kubala, i que representa el jugador hongarès del Barça a punt de xutar una pilota.
El guanyador de la primera edició del Trofeu Kubala al millor gol de la temporada va ser el migcampista brasiler del Mallorca Cléber Santana, per un gol que va fer al maig durant el partit de Lliga Madrid-Mallorca disputat al Bernabéu. El gol de Santana va rebre set dels onze vots que constituïen el jurat, integrat, entre d'altres, per Carlos Kubala, fill del jugador, i exjugadors de futbol que van participar en el programa durant tota la temporada.
Cléber Santana rebrà el Trofeu Kubala al millor gol de la temporada 2008-2009 el pròxim 13 d'octubre, en directe, als estudis de l'emissora.
El club de la mitjanit, amb Pere Escobar, s'emet de dilluns a divendres de les dotze de la nit a dos quarts de dues de la matinada.

Anar al contingut