Catalunya Ràdio estrena la nova "skill" per escoltar el directe des dels dispositius amb Alexa

Avui, 16 de setembre, Catalunya Ràdio estrena una "skill" per escoltar el directe de l'emissora des de qualsevol dispositiu amb Alexa, el servei de veu d'Amazon. És la primera emissora generalista en català que ofereix una "skill" pròpia a Amazon.

La nova "skill" incorpora una sintonia de Catalunya Ràdio evolucionada i un nou to de relació amb l'oient. És una identitat sonora totalment renovada, més àgil i dinàmica, dissenyada especialment per als nous entorns digitals de consum d'àudio.

La "skill" també ofereix una experiència d'ús molt acurada, per poder activar i gestionar el directe de Catalunya Ràdio només amb la veu.

Catalunya Ràdio està preparant altres experiències a Alexa per poder escoltar els directes de la resta d'emissores del grup: iCat, Catalunya Música i Catalunya Informació.

Amb el desenvolupament d'aquesta "skill", Catalunya Ràdio i TV3 reforcen la seva aposta pels assistents de veu. Fa un temps es van estrenar diverses "skills" per poder escoltar píndoles informatives des dels dispositius amb Alexa: els titulars del "Telenotícies vespre" i Catalunya Informació, la portada de Mònica Terribas, la previsió d'"El temps" de TV3 o "L@Net", d'Albert Cuesta.

 

Més informació a:

www.catradio.cat/alexa

Per activar la "skill":

https://catradio.top/alexa

 

catradio.cat

Anar al contingut