Catalunya Ràdio estrena avui el 'teaser' i el 'making of' d'"El segrest", en què es pot veure com es tractarà el cas de la farmacèutica d'Olot en el nou podcast

A partir d'avui dimarts, Catalunya Ràdio té penjat al seu web el 'teaser' i el 'making of' de la nova estrena en podcast d'"El segrest", centrat en el cas de la farmacèutica d'Olot, Maria Àngels Feliu, un dels captiveris més llargs patit per ningú al nostre país. Dirigit i narrat per Carles Porta, fa servir una nova tecnologia d'enregistrament del so que sembla que transporti l'oient al lloc dels fets

El segrest

El cas de la farmacèutica d'Olot li sona a tothom, però  aquesta és la primera vegada que s'explica íntegrament. L'objectiu d'aquest nou projecte dirigit i narrat pel periodista Carles Porta és aproximar a l'oient el que va sentir i viure la segrestada i, alhora, explicar una història plena de girs argumentals i donant pas a les intervencions dels protagonistes reals i a les dramatitzacions.

"El segrest" no només explica una història real, sinó una experiència en tres dimensions. El so binaural, enregistrat amb dos micròfons, permet, si es fan servir els auriculars, viure seqüències clau del relat en so immersiu 3D. Els oients sentiran com els insectes es mouen en l'amagatall del segrest o les converses a la comissaria o el llarg trajecte en cotxe del segrest

És un relat de no-ficció que revela qui són els culpables des del primer moment, però manté el suspens al voltant de quan i com seran detinguts. Passaran set anys des del segrest fins a la detenció dels autors.

Presentació, dia 26 a "El matí de Catalunya Ràdio"

La presentació de la nova temporada serà dilluns vinent dia 26 d'octubre a "El matí de Catalunya Ràdio" amb la presència de Carles Porta que explicarà tots els detalls de com s'ha gravat els 25 capítols de la sèrie que s'oferiran al llarg de cinc setmanes.

"El segrest", com tots els relats de Carles Porta, no utilitza adjectius. Són els mateixos protagonistes els que descriuen i parlen de les seves vivències, pensaments i sensacions. És un relat absolutament rigorós, que ha portat més de dos anys de feina. Un relat sobri, ple de personatges un punt inversemblants que conviuen en una situació inhumana.

Els capítols estaran penjats a la web de Catalunya Ràdio i a través de l'aplicació de Catalunya Ràdio. A més, també a les plataformes: Apple podcast, Spotify, Google podcast i Ivoox.

Avui ja es pot veure el teaser i making of del nou podcast que estrena Catalunya Ràdio dilluns 26 d'octubre.

catradio/el segrest

Anar al contingut