Dilluns, 13 de febrer

Catalunya Ràdio entra a casa dels oients per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio amb programes en directe arreu del territori

Aquest dilluns, 13 de febrer, l'emissora es mourà des de Santa Coloma de Gramenet fins a Pont de Molins, passant pel Vendrell, Mataró, les Franqueses del Vallès, l'Horta de Lleida, Barcelona, i arribant fins i tot a París.

La programació de Catalunya Ràdio tindrà més moviment que mai el dia 13 de febrer, en una jornada en què els realitzadors de l'emissora es desplaçaran a diversos punts del país. Els mateixos oients han fet arribar centenars de propostes a través de Catradio.cat i els programes s'emetran en directe des dels indrets on l'audiència escolta la ràdio habitualment, des del menjador d'una casa fins a un cafè o una universitat.

Santa Coloma de Gramenet és un dels escenaris escollits, on es desplaçarà l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, per oferir un programa especial des de dos punts emblemàtics de la ciutat: el restaurant Casa Pepe i Ràdio Tele-Taxi.

L'emissió continuarà des de Mataró, amb l'"APM?", capitanejat per Xavi Cazorla, que portarà el seu bon humor al TecnoCampus.

El programa "Popap", amb Mariola Dinarès, es farà des de la cabina d'un camió a la població empordanesa de Pont de Molins.

L'emissió del "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, es farà des de la llibreria L'Espolsada de les Franqueses del Vallès.

El magazín "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, es farà en directe des d'una masia del Sot de Fontanet, a l'Horta de Lleida.

El programa esportiu "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, agafarà l'avió cap a París, on l'endemà jugaran el Barça i el PSG. 

L'equip de l'informatiu "Catalunya vespre", amb Kílian Sebrià i Sílvia Cóppulo, farà el programa en directe des de casa d'un oient del Vendrell.

La jornada radiofònica acabarà a Barcelona, a casa d'un oient que acollirà Francesc Garriga i "El Club de la Mitjanit".

Catalunya Ràdio celebrarà dilluns el Dia Mundial de la Ràdio, que la Unesco va proclamar per commemorar el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, l'any 1946. Durant tota la jornada, els equips de l'emissora s'acostaran encara més als oients i emetran els programes des del costat de les persones que els segueixen cada dia. La tria dels espais s'ha fet a partir de les propostes presentades pels oients a través del web de Catalunya Ràdio.

Per començar a preparar la celebració, el dia abans, diumenge 12 de febrer al matí, "El suplement" ja oferirà una edició especial, en què no anirà a casa de cap oient, sinó que convida els oients a casa del realitzador del programa, Ricard Ustrell, a Sabadell. El mateix diumenge a la tarda, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, també s'apunta a la celebració i entrarà a casa del periodista Antoni Bassas.

El dilluns 13, la programació del Dia Mundial de la Ràdio començarà amb l'emissió d'"El matí de Catalunya Ràdio", que es fa de dilluns a divendres de 6.00 a 13.00. A partir de les 7.00, l'equip del programa es desplaçarà al restaurant Casa Pepe de Santa Coloma de Gramenet, que acollirà la primera part del magazín amb la tertúlia d'actualitat. Tot seguit, a partir de les 10.00, Catalunya Ràdio fusionarà l'emissió amb Ràdio Tele-Taxi, des de les instal·lacions d'aquesta emissora, que dilluns estaran obertes al públic. Mònica Terribas i Justo Molinero compartiran micròfon en una emissió conjunta d'"El matí de Catalunya Ràdio" i "El jaroteo".

A continuació, l'"APM?", que s'emet de 12.00 a 13.00 dins "El matí de Catalunya Ràdio", traslladarà el seu bon humor a l'auditori del TecnoCampus de Mataró, que obrirà les portes a tot el públic que hi vulgui assistir. Durant l'emissió especial, farà el concurs del Dia Mundial de la Ràdio, obert a locutors i comunicadors que hi vulguin participar.

De 13.00 a 14.00, el programa de tendències "Popap", dirigit i presentat per Mariola Dinarès, es farà en directe des de la cabina del camió d'un oient, Toni Martínez Cabrillana, que estarà aparcat a la plaça de l'Ajuntament de Pont de Molins, a l'Alt Empordà.

L'informatiu "Catalunya migdia", que s'emet de dilluns a divendres de 14.00 a 16.00, es farà des de la llibreria L'Espolsada de les Franqueses del Vallès, que compleix deu anys. El programa començarà fent un repàs de l'actualitat amb Òscar Fernández i l'equip dels Serveis Informatius, seguit de la tertúlia que modera Empar Moliner.

A la tarda, de 16.00 a 19.00, el magazín "Estat de Gràcia" anirà fins a l'Horta de Lleida. Roger de Gràcia i l'equip del programa seran al Sot de Fontanet per oferir tres hores de ràdio en directe des de casa d'una oient, Núria Martínez, que viu en una masia d'aquesta partida de l'Horta de Lleida.

Tot seguit, de 19.00 a 21.00, el programa esportiu "Tot costa" viatjarà més lluny, fins a París, on els ha convidat Blai Gómez, un oient que viu a la capital francesa. Jordi Costa i Sònia Gelmà faran la prèvia del partit de Champions que l'endemà disputaran el Barça i el PSG.

L'informatiu "Catalunya vespre", que s'emet de 21.00 a 23.00, es farà des del Penedès. Kílian Sebrià i Sílvia Cóppulo oferiran un repàs de les notícies del dia i analitzaran l'actualitat a la tertúlia des de casa de Jordi Graell, un oient del Vendrell.

La jornada acabarà a Barcelona, de 23.00 a 01.00, a "El Club de la Mitjanit", amb Francesc Garriga, que connectarà amb la casa d'un col·laborador del programa esportiu nocturn, Josep Maria Minguella, i també amb la casa d'un oient, Jordi Camí Montané.

 

#catradioesmou

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut