CCMA
CCMA

Catalunya Ràdio emetrà la roda de premsa del candidat Jordi Sànchez

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat avui emetre per Catalunya Ràdio la roda de premsa del candidat de Junts per Catalunya Jordi Sànchez, que organitza l'Agència Catalana de Notícies (ACN), en substitució de l'entrevista prevista a Laura Borràs a Catalunya Ràdio.

Davant l'aprovació, per part de la Junta Electoral Central (JEC), de la roda de premsa del candidat Jordi Sànchez des de la presó de Soto del Real, organitzada per l'ACN, el Consell de Govern de la CCMA n'ha autoritzat avui la retransmissió per Catalunya Ràdio.

La decisió s'ha pres atenent al criteri periodístic, a petició de la direcció dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, en considerar l'acte com a fet informatiu d'alt interès. Conscients, però, que s'està en campanya electoral i, per tant, per evitar cap alteració dels equilibris informatius, es canvia el pla de cobertura electoral previst i se substituirà l'entrevista a Catalunya Ràdio de la representant de Junts per Catalunya Laura Borràs, prevista per al dimecres 24 d'abril, per la roda de premsa del candidat Jordi Sànchez del diumenge 21 d'abril al matí.

Aquesta emissió de la roda de premsa no es farà per Televisió de Catalunya per la impossibilitat d'alterar l'equilibri i la proporcionalitat prevista al Pla de cobertura informativa dels mitjans de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de la campanya electoral a les eleccions al Congrés de Diputats i al Senat, ja que l'entrevista a la candidata de Junts per Catalunya Laura Borràs es va emetre per TV3 el 17 d'abril.

ccma.cat

 

Anar al contingut