Catalunya Ràdio emet per Cap d'Any el resum del més destacat del 2013

'El que no hem d'oblidar' recupera aquest dimecres, 1 de gener, les notícies més importants de l'any d'informació general, esportiva, musical i cinematogràfica.

Catalunya Ràdio emet per Cap d'Any el resum de les notícies més destacades  del 2013 en diversos capítols que ja es poden escoltar a Catradio.cat. Amb el títol El que no hem d'oblidar, aquest dimecres, 1 de gener, durant tot el dia es podran sentir els resums centrats en diverses matèries, que van de la informació general a l'esportiva, la musical i la cinematogràfica. Aquests espais també s'hauran emès durant la nit de Cap d'Any per Catalunya Informació.
 
El resum informatiu d'aquest 2013, marcat pel procés sobiranista, l'espionatge i la corrupció, inclou paraules clau i apunts personals dels redactors, corresponsals i enviats especials que han seguit cada notícia. Les periodistes Maria Alba Gilabert i Eva Pineda han elaborat aquest resum, amb la producció de Sara Cañete, el muntatge tècnic de Dani Jiménez i la col·laboració dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio.
 
En l'apartat esportiu, el 2013 ha estat l'any dels èxits mundials dels pilots de motociclisme i les nedadores catalanes, dels canvis a la banqueta del Barça i de la confessió de Lance Armstrong. Aquest resum, amb la realització d'Oriol Rodríguez i el muntatge de Ricard Luque, ha comptat amb la col·laboració dels departaments d'Esports i Programes, amb les veus dels principals realitzadors de Catalunya Ràdio.
 
Pel que fa al cinema, Ferran Auberni ha preparat un recull informatiu i sonor dels millors títols estrenats comercialment al nostre país durant el 2013, amb el muntatge musical de Joaquín Garcia. 12 anys d'esclavitud, Gravity i Django desencadenat són tres títols destacats d'una selecció eclèctica, organitzada temàticament, que inclou des de propostes per plorar i passar por fins a grans interpretacions de la temporada i produccions de Hollywood.
 
El resum musical del 2013 té tres apartats diferents: una tria del millor de la música catalana de l'any feta per Albert Puig, una selecció amb els esdeveniments musicals més importants d'àmbit internacional, elaborada per Josep Martín amb el muntatge de Lluís Àngel Alonso, i Les notes del 2013 que recullen les principals notícies de música clàssica, en un espai conduït per Albert Torrens amb el muntatge musical de Dani Guinot.
 
 
Catradio.cat
Facebook.com/catradio
Twitter.com/Catalunyaradio
Anar al contingut