Catalunya Ràdio celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial des de casa dels oients

El pròxim dilluns, 13 de febrer, Catalunya Ràdio commemorarà el Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial que portarà tots els seus programes, des del matí fins ben entrada la matinada, fins a casa d'alguns dels seus oients. Sota el lema "Venim amb tu", l'emissora ha escollit els emplaçaments a partir de les més de 300 propostes rebudes durant les últimes setmanes.

"EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO"
El programa que dirigeix i presenta Laura Rosel, "El matí de Catalunya Ràdio", es traslladarà a un espai de treball compartit d'Artesa de Segre (la Noguera) anomenat "La nou coworking", especialment pensat per a dones que viuen en entorns rurals, que té la capacitat de generar sinergies i dinamitzar el territori.

"POPAP"
A partir de les 13.05, l'equip del programa "Popap", liderat per Mariola Dinarès, serà a Tallinn (Estònia) convidat per Varvara & Mar, un estudi fundat per Varvara Guljajeva i Mar Canet, amb qui parlaran d'art digital en un dels països més digitalitzats del món. Les obres d'aquest estudi creatiu, que actualment fa servir la intel·ligència artificial, són reconegudes internacionalment.

"LA TARDA DE CATALUNYA RÀDIO"
De les 15.00 a les 19.00, el programa "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Elisenda Carod, es farà des d'una botiga, Rubí Casals, de roba íntima de Manresa (Bages). Entre sostenidors, pijames i cotilles, Carod vol donar veu al petit comerç. Però, el plat fort serà una visita molt especial. El programa anirà fins al pis de les Teresines, que estrenaran el podcast de Catalunya Ràdio protagonitzat per aquests tres personatges entranyables, creats per La Cubana: "Teresines pim pam pum".

"TOT COSTA"
A partir de les 19.00, el programa "Tot costa", dirigit i presentat per Jordi Costa i Sònia Gelmà, visitarà un dels llocs mítics de reunió de jugadors de la Penya i aficionats al bàsquet, el restaurant Napoli, una pizzeria italiana de Badalona (Barcelonès).

"EL BÚNQUER"
En Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell aprofitaran que els estudis de Catalunya Ràdio han quedat buits per sortir del seu búnquer i faran el programa des de l'emissora. De 22.00 a 23.00, per la web i l'app de Catalunya Ràdio, "El búnquer" deixarà de ser clandestí per un dia i es traslladarà a la Diagonal de Barcelona.

"XL"
Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet faran el programa "XL" des d'un dels bars amb més solera de Barcelona, El Velódromo, on compartiran taula amb oients i un reguitzell de convidats especials.

"LA NIT DELS IGNORANTS 3.0"
Tres estudiants que comparteixen un pis de 40 metres quadrats a Barcelona han convidat Xavier Solà a fer el programa "La nit dels ignorants 3.0" des de casa seva. A partir de mitjanit, un dels espais més veterans de la casa visitarà alguns dels seus oients més joves.

 

catradio.cat
twitter.com/CatalunyaRadio
instagram.com/CatalunyaRadio
facebook.com/catradio
tiktok.com/@catalunyaradio
twitch.tv/catalunyaradio

#DiaCatRàdio

Anar al contingut