Catalunya Ràdio avança la celebració del Dia Mundial de la Ràdio al 10 de febrer

Ho ha anunciat el director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Saül Gordillo, al programa "El Suplement".

Aquest 2019, Catalunya Ràdio celebrarà, tres dies abans de la data fixada per l'ONU, el Dia Mundial de la Ràdio, que enguany té per lema "Diàleg, tolerància i pau". L'avançament al diumenge 10 de febrer permetrà consolidar la proposta de fer ràdio a casa dels oients i, alhora, no interferir en el seguiment rigorós i exhaustiu del judici als líders independentistes, que ha de començar el 12 del mateix mes.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ho ha ha explicat al programa "El Suplement" amb Roger Escapa: "Volem cobrir el judici com una ràdio pública ho ha de fer, i no distreure amb la celebració del Dia Mundial de la Ràdio"

Serà la tercera vegada que Catalunya Ràdio trasllada la programació d'un dia tan especial fora de l'estudi. "El que pretén és combinar dues coses: la proximitat amb els nostres oients, i per tant, desplaçar-nos pel territori allà on els oients ens proposin; i l'altre, la idea de que CatRàdio es mou i està en moviment", ha destacat Gordillo.

Ja s'ha obert una crida en què es pot demanar l'espai que t'agradaria acollir per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. Només s'ha d'argumentar per què es vol que Catalunya Ràdio faci ràdio a una casa, a una escola, a una associació o a un mercat. L'any passat es va emetre "El matí de Catalunya Ràdio" des de la Boqueria, a Barcelona.

"El suplement", "Mans", "En guàrdia", "Tot gira", "L'ofici de viure" i "La nit dels ignorants 3.0" estaran més a prop que mai dels oients el proper 10 de febrer.

catradio.cat

#DiaCatRàdio
Anar al contingut