Catalunya Ràdio aposta pels nous formats digitals

A partir de dilluns, 19 de febrer, Catalunya Ràdio continua innovant en continguts digitals per segon any consecutiu, en el dial digital +CatRàdio, amb noves temàtiques, noves idees, nous programes i nous continguts.

Catalunya Ràdio continua innovant en continguts digitals per segon any consecutiu, amb noves temàtiques, noves idees, nous programes... En resum, amb +CatRàdio, el "dial digital" que s'adapta als hàbits actuals de consum, en un entorn en què els oients de Catalunya Ràdio ja tenen moltes experiències positives com a usuaris.

+Cat Ràdio és el laboratori on es proven nous formats radiofònics que prioritzen les temàtiques d'interès general i és també la plataforma per potenciar el talent intern i les propostes que sorgeixen dins dels mateixos equips de la ràdio. Hàbits de vida saludable, documental de no ficció, espais vitals, el repte de la maternitat/paternitat, arxiu sonor, emprenedoria, innovació i humor, entre altres temàtiques, conformen l'oferta digital.

Aquest 2018, fins a cinc noves propostes s'afegeixen als continguts que els oients tenen a la seva disposició en l'oferta digital "nadiua" de Catalunya Ràdio: "Sans i estalvis", amb Adam Martín, serà una eina útil per entendre la importància de l'alimentació i el poder de l'activitat física; "Tor, tretze cases i tres morts", amb Carles Porta, la primera radionovel·la de no ficció de Catalunya Ràdio, que tornarà a la muntanya maleïda; "Oxitocina", amb Montse Barcon i Mireia Izard, que explicarà allò que ningú diu a mares i pares abans de ser-ho; "Perspectiva", amb Josep Lluís Blázquez, que mostrarà les principals tendències i debats en l'arquitectura i l'urbanisme, i "Dies de ràdio", amb Santi Carreras, un recull de documents sonors i gràfics i de vídeos de moments viscuts a l'antena de Catalunya Ràdio, en els seus prop de 35 anys d'història.     

Dos programes que avui formen part de l'antena han sortit d'aquest entorn d'"innovació": "Revolució 4.0", amb Xantall Llavina, ara a Catalunya Ràdio, i "Entre caixes", amb Carme Canet i Pep Vila, a iCat.  Altres exemples de continguts pioners en l'entorn digital són "MeteoMauri", Amb Francesc Mauri, o "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez.

Podeu consultar la graella digital íntegrament en aquest PDF.

 

catradio/mescatradio

Anar al contingut