Catalunya Música transmetrà diumenge l'actuació del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers al concurs "Let the Peoples Sing"

A partir de les 19.00 h.

El diumenge 11 d'octubre, a les 19 h, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers actuarà a l'Estudi 1 de la Ràdio Bavaresa de Munic, en una nova edició del concurs internacional "Let the Peoples Sing" com a guanyador de l'any 2013. La formació de Granollers, que dirigeix Josep Vila i Jover, va ser presentada fa dos anys al certamen per Catalunya Música i va ser premiada en la categoria de cors infantils i joves i també va aconseguir la Silver Rose Bowl, que el va convertir en el guanyador absolut del concurs, i per tant, en el millor cor amateur d'Europa.

L'actuació dels guanyadors i la competició es podrà seguir en directe a través de "streaming" de vídeo des del portal web de Catalunya Música, clicant aquí.

Cada dos anys, cors amateurs de tot Europa i provinents d'altres indrets competeixen en un concurs que poden seguir oients de ràdios de tot el món. Aquest és l'objectiu del concurs que va crear la Corporació Britànica de Radiodifusió (BBC) l'any 1961 per als cors britànics.

En l'edició d'enguany, organitzada per la Ràdio de Baviera, els finalistes escollits entre tots els enregistraments dels cors que han presentat les emissores de ràdio de països membres de la UER competiran en tres categories: cors infantils i juvenils, cors adults i una categoria oberta. Els membres del jurat són: Bent Grønholdt, de la Ràdio Danesa; Matthias Keller, de la Ràdio Bavaresa; Inari Tilli, de la Ràdio Finlandesa; Chris Taylor-Cardiff, de la Corporació Britànica de Radiodifusió (BBC); Alina Velea, de la Ràdio Romanesa; Brian Newhouse, de la Ràdio Pública Americana, i Marco di Battista, de la Ràdio Vaticana.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut