Catalunya Música transmetrà diumenge el concert de Norah Amsellem i l'OBC, des de l'Auditori

Catalunya Música transmetrà aquest diumenge, 12 d'octubre, el concert de la soprano Norah Amsellen i l'OBC, amb obres de Berlioz, Strauss, Montsalvatge i Ravel, des de L'Auditori. La transmissió començarà cinc minuts abans de les onze del matí.

Des de L'Auditori, Norah Amsellem i l'OBC interpretaran l'obertura de Benvenuto Cellini, d'Hector Berlioz, el poema simfònic Mort i transfiguració, de Richard Strauss, les Tres postals il·luminades, de Xavier Montsalvatge, i Shéhérazade i La Valse, de Maurice Ravel. Els dirigirà Eiji Oue. Els comentaris de la transmissió els faran Joan Vives i el compositor Jesús Rodríguez Picó.

A l'obertura de l'òpera Benvenuto Cellini, Hector Berlioz evoca el temperament i la passió vital d'un gran artista, mentre que al poema simfònic Mort i transfiguració, Richard Strauss imagina com seria la mort. Però, a més de fantasiejar amb la vida i la mort, a través del programa del concert de l'OBC, els grans creadors insten els espectadors a veure paisatges acolorits en mirar unes postals antigues, a viatjar fins a l'Orient mític de Les mil i una nits o a creure que són en un elegant saló vienès on els valsos sonen sense parar.

Anar al contingut