Catalunya Música transmetrà dema dijous el concert de comiat de Leonora Milà des del Petit Palau

El dijous 15 d'octubre, a les 20 h.

El dijous 15 d'octubre, a les 20 h, Catalunya Música connectarà amb el Petit Palau per transmetre el concert de comiat dels escenaris de Leonora Milà. A la primera part de la vetllada la pianista i compositora catalana interpretarà obres pròpies i a la segona part hi haurà actuacions de la Coral Isquione i d'intèrprets del nostre país i d'arreu del món. Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.
La pianista i compositora catalana Leonora Milà s'acomiadarà dels escenaris el proper dijous 15 d'octubre en un gran acte a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana. Ho farà acompanyada per una nombrosa representació del món de la música i la cultura del nostre país, després d'una llarga trajectòria que abraça més de sis dècades d'activitat professional i que va començar, amb només sis anys, al mateix Palau de la Música Catalana, interpretant obra pròpia i el Concert per a piano i orquestra n. 23 KV 488 de W. A. Mozart, acompanyada per l'Orquestra Ciutat de Barcelona.
El darrer concert de Leonora Milà constarà de dues parts ben diferenciades. En la primera part de l'acte, Milà interpretarà per darrera vegada davant del seu públic algunes conegudes peces de la seva extensa discografia. A la segona part, destacats representats del món de la música, la dansa i el teatre homenatjaran aquesta singular pianista i compositora.
L'acte serà presentat per l'actriu Carme Sansa i comptarà amb les actuacions dels pianistes Albert Guinovart, Enrique Bagaría i Antoni Besses, de les cantants Assumpta Mateu, Maria Lluïsa Muntada i Inés Moraleda així com una representació del Saint Petersburg State Ballet i de la Coral Isquione, entre molts d'altres. També assistiran al concert els directors d'orquestra Edmon Colomer i Salvador Brotons, l'escriptor i periodista Oriol Pi de Cabanyes i altres destacats noms de la cultura del nostre país. Els guardonats amb la Creu de Sant Jordi Castells & Planas seran els encarregats de l'escenografia d'aquest singular acte.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

Anar al contingut