Catalunya Música transmet un concert dirigit per Daniel Barenboim des de Salzburg

El concert de l'Òpera Estatal i l'Orquestra Filharmònica de Viena es podrà sentir dilluns a partir de les vuit del vespre.
Dilluns, 26 de juliol, a partir de les vuit del vespre, continuem les transmissions que aquest estiu ofereix Catalunya Música. En aquest cas, us proposem de traslladar-vos a la Grosses Festspielhaus de la ciutat de Salzburg, per oferir-vos un dels concerts del festival que té lloc a la ciutat entre els mesos de juliol i agost. Els comentaris els faran Ignasi Pinyol i Xavier Chavarria.

Daniel Barenboim, en els rols de pianista i director, oferirà, acompanyat del Cor de l'Òpera Estatal i l'Orquestra Filharmònica de Viena, un repertori heterogeni compost per les obres següents: el Concert per a piano núm. 4 en Sol, op. 58 de Ludwig van Beethoven; Notations, de Pierre Boulez, i el Te Deum d'Anton Bruckner. Els solistes vocals que interpretaran l'última peça seran Dorothea Röschmann (soprano), Elina Garanca (mezzosoprano) i René Pape (baix).

Així doncs, el vespre de dilluns ens porta un concert amb grans obres de la música concertant i simfònica, a càrrec d'intèrprets i formacions d'innegable prestigi internacional i sota una de les batutes més carismàtiques del panorama actual.

catmusica.cat
catradio.cat

DOCUMENTS RELACIONATS