Catalunya Música transmet l'òpera Falstaff de Giuseppe Verdi des del Gran Teatre del Liceu

L'òpera que s'oferirà aquest dimecres al vespre tindrà les veus d'Ambrogio Maestri, Fiorenza Cedolins i Ludovic Tézier.
Aquest dimecres 15 de desembre, cinc minuts abans de les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Gran Teatre del Liceu per oferir la transmissió de la comèdia lírica Falstaff, de Giuseppe Verdi, amb les veus d'Ambrogio Maestri, Fiorenza Cedolins i Ludovic Tézier, entre d'altres, amb el Cor i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigits per Fabio Luisi.

Després de 27 anys, torna al Gran Teatre del Liceu Falstaff, l'última òpera que va compondre Giuseppe Verdi. El compositor italià va escriure aquesta comèdia lírica en tres actes a partir del llibret d'Arrigo Boito basat en l'obra Les alegres comares de Windsor de William Shakespeare. La trama de l'òpera se centra en les cruels burles que dues poderoses burgeses de Windsor li preparen al vanidós Falstaff, com a resposta als seus ridículs intents de seducció.

La posada en escena d'aquesta òpera còmica la firma l'alemany Peter Stein i és d'estil clàssic i al capdavant de l'orquestra hi haurà el prestigiós director italià Fabio Luisi. Tots dos debuten al Gran Teatre del Liceu.

catmusica.cat
catradio.cat

DOCUMENTS RELACIONATS