Catalunya Música transmet la final de la 22a edició de "La sardana de l'any" des de Granollers

L'emissora connectarà amb el Teatre-Auditori de Granollers per seguir en directe la final de la 22a edició del concurs, organitzat per la Federació Sardanista de Catalunya.

El dissabte 28 de maig, cinc minuts abans de les set de la tarda, Catalunya Música connectarà amb el Teatre-Auditori de Granollers per transmetre la final de la 22a edició del concurs "La sardana de l'any", que organitza la Federació Sardanista de Catalunya. Les cobles Marinada i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la Banda de Música Mestre Montserrat i els grallers i sacaires del Grup Factoria de Bordó seran els intèrprets del concert, que comentarà en directe Ignasi Pinyol.

Entre totes les sardanes estrenades el 2010, han arribat a la 22a edició de "La sardana de l'any" 71 composicions, escollides pel Comitè Seleccionador que aquest any formaven els músics Lluís Alcalà, Xavier Piñol i Ferran Carballido. Després de les votacions del públic, només deu sardanes arribaran a la final del 28 de maig.

Catalunya Música transmetrà en directe el concert final d'aquest certamen, que inclourà la interpretació de les deu sardanes finalistes i les estrenes de l'obra Rebombori per a dues cobles, banda de música, grallers i sacaires, de Jordi Paulí, i de la sardana Per això t'ho dic, d'Enric Ortí, dedicada al periodista de Catalunya Ràdio Martí Trilla, amb motiu de la seva jubilació.

catmusica.cat
catradio.cat
Anar al contingut