"La bohème" d'Àlex Ollé
"La bohème" d'Àlex Ollé

Catalunya Música transmet "La Bohème" més trencadora des del Gran Teatre del Liceu

Aquest dissabte 19 de juny des de les 19.00 h Catalunya Música transmetrà des del Gran Teatre del Liceu "La Bohème", òpera de Giacomo Puccini. Àlex Ollé, de La Fura dels Baus, és el director escènic d'una trencadora proposta que situa l'acció en ple segle XXI, a la perifèria suburbial d'una gran ciutat. Els comentaris de la transmissió els faran Aleix Palau i Ignasi Pinyol en el marc del programa "Directe a l'òpera"

"La Bohème" torna al teatre de la Rambla gairebé cinc anys després de l'última representació, aquest cop sota la direcció escènica d'Àlex Ollé, artista resident del Liceu. Ollé presenta una relectura de l'òpera de Puccini que canvia el Barri Llatí de París pels carrers d'un barri popular, de l'extraradi d'una gran ciutat. Un context "interclassista, multiracial i multicultural", -com ha definit el mateix Ollé- i l'escenari de l'obsessió per tornar al passat; un moment efímer on els protagonistes de l'obra, Mimí i Rodolfo, van ser feliços.

Aquesta versió de "La Bohème" es va estrenar la temporada 2016-2017 al Teatre Regio de Torí per commemorar el 120è aniversari de l'estrena de l'òpera en aquest mateix espai.  Ara arriba al Gran Teatre del Liceu amb un repartiment conformat –el 19 de juny- per Atalla Ayan (Rodolfo); Toni Marsol (Schaunard); Roberto Accurso (Benoît / Alcindoro); Anita Hartig (Mimí); Roberto de Candia (Marcello); Goderdzi Janelidze (Colline) i Valentina Naforniţa (Musetta) i amb la participació del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana; Veus - Cor infantil Amics de la Unió i l'Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu, sota la direcció de Giampaolo Bisanti.

La transmissió en directe d'aquesta òpera estarà disponible durant un mes al web de Catalunya Música.

catmusica.cat
facebook.com/catmusica
twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut