Catalunya Música transmet el concert de la mezzosoprano Violeta Urmana i l'OBC, des de L'Auditori

El concert que s'oferirà aquest diumenge al matí inclourà obres de Gustav Mahler i Ígor Stravinski.

Aquest diumenge, 7 de novembre, cinc minuts abans de les onze del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per oferir la transmissió del concert de la mezzosoprano Violeta Urmana, el baríton Christopher Maltman i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida per Pablo González, que interpretaran Les cançons d'un company errant i els Rückertlieder, de Gustav Mahler i el ballet Petruixka, d'Ígor Stravinski. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

L'aclamada mezzosoprano lituana Violeta Urmana torna a actuar a Barcelona, aquest cop amb l'OBC, després del seu recital a principis d'otcubre al Gran Teatre del Liceu i juntament amb el baríton Christopher Maltman interpretarà Les cançons d'un company errant i els Rückertlieder, de Gustav Mahler.

El concert s'acabarà amb la llum i l'esperit juganer de Petruixka, un dels grans ballets del compositor rus Ígor Stravinski, figura cabdal de la música del segle vint.

Dimarts que ve, a partir de les nou del vespre, el canal CatClàssica (www.catclassica.cat) emetrà en diferit aquest concert.

catmusica.cat
catradio.cat

Anar al contingut