Catalunya Música transmet el Concert de Cap d'Any de l'Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig

El concert és un dels que Catalunya Música pot oferir gràcies a l'acord internacional amb la UER. L'orquestra Gewandhaus de Leipzig acomiadarà l'any 2010 amb la Novena simfonia de Beethoven.

Aquest divendres, 31 de desembre, a les cinc de la tarda, Catalunya Música connectarà amb la Gewandhaus de Leipzig per transmetre la Novena Simfonia Coral, op. 125, de Ludwig van Beethoven, en la versió de la soprano Henriette Bonde-Hansen, la mezzosoprano Mihoko Fujimura, el tenor Kor-Jan Dusseljee i el baix Georg Zeppenfeld amb el Cor de nens i el Cor de la Gewandhaus Leipzig, el Cor de la Ràdio del Centre d'Alemanya MDR i l'Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig, dirigits per Riccardo Chailly.

Per acomiadar el 2010 Catalunya Música us ofereix el concert de Cap d'Any de l'Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig amb la interpretació de la Novena simfonia de Beethoven, que el 12 de gener del 2003 va entrar a formar part de la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. L'Himne a l'alegria, que es troba a l'últim moviment de la simfonia, s'interpreta als Jocs Olímpics, a molts actes oficials i a grans esdeveniments i també es va interpretar a la cerimònia de reunificació d'Alemanya, perquè és la composició que més bé expressa el sentiment de fraternitat i comunió entre els homes.

Anar al contingut