Catalunya Música transmet El barber de Sevilla de la temporada dels Amics de l'Òpera de Sabadell

L'emissora connectarà amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès per oferir la transmissió de l'òpera de Gioacchino Rossini i dirigida per Daniel Gil de Tejada.
El divendres 27 de maig, cinc minuts abans de les nou del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès per oferir la transmissió de l'òpera El barber de Sevilla, de Gioacchino Rossini, amb les veus de Carles Daza, Natalia Gavrilan, Albert Casals i Enric Serra, entre d'altres, el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigits per Daniel Gil de Tejada. Els comentaris de la transmissió els farà Jaume Radigales.

Basada en la comèdia del mateix títol de Beaumarchais, explica les vicissituds d'una parella d'amants (el Comte d'Almaviva i Rosina) que compten amb l'ajuda del barber Figaro per escapar dels tentacles del guardià de Rosina (el vell i avar doctor Bartolo) i del seu aliat, el mestre de música Don Basilio.
No cal dir que la història té un final feliç i que finalment els amants acaben sortint-se amb la seva. L'òpera El barber de Sevilla de Rossini es va estrenar al Teatro di Torre Argentina de Roma el 20 de febrer de 1816.

Aquesta és l'última de les òperes de la temporada dels Amics de l'Òpera de Sabadell.

catmusica.cat
catradio.cat

DOCUMENTS RELACIONATS