Catalunya Música oferirà en directe diumenge, des de L'Auditori, el concert matinal de l'OBC

Diumenge, 17 de gener, a les 11.00

Diumenge, 17 de gener, a les 11.00, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per transmetre en directe el concert dels solistes vocals, els cors Madrigal i Lieder Càmera, i l'OBC, dirigida per Jan Willem de Vriend, que interpretaran obres de Ferran Sor i Ludwig van Beethoven. És un dels concerts de la temporada 2015-2016 de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

Jan Willem de Vriend és el principal director convidat de l'OBC aquesta temporada. Després de l'èxit aconseguit el curs passat dirigint la "Música aquàtica" de Georg Friedrich Händel i de la bona entesa amb l'orquestra, el director holandès aprofitarà la seva especialització en el barroc i el classicisme per treballar amb l'OBC diversos aspectes que complementaran la tasca del mestre Kazushi Ono. Per això, Jan Willem de Vriend dirigirà dos dels programes de l'OBC, l'últim dels quals és el que s'interpretarà el cap de setmana del 15 al 17 de gener.

El director holandès, al capdavant de la nostra orquestra, de quatre destacats solistes vocals (la soprano Raquel Lojendio, la mezzosoprano Barbara Kozelj, el tenor Gustavo Peña i el baríton Geert Smits) i dels cors Madrigal i Lieder Càmera, afrontarà la interpretació de la Novena simfonia, "Coral", op. 125, de Ludwig van Beethoven, una de les obres cabdals de la història de la música i que és considerada un himne a la fraternitat entre els homes. I per arrodonir la vetllada també s'oferirà l'obertura del ballet "Cendrillon", de Ferran Sor.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant set dies als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut