Albert Guinovart
Albert Guinovart

Catalunya Música oferirà diumenge en directe el concert matinal del pianista Albert Guinovart i l'OBC, des de L'Auditori

El diumenge 15 de novembre, a les onze del matí.

El diumenge 15 de novembre, a les onze del matí, Catalunya Música transmetrà, des de L'Auditori de Barcelona, el concert del pianista Albert Guinovart i l'OBC dirigida per Michal Nesterowicz, que interpretaran obres de Carl Maria von Weber, Manuel de Falla i del mateix Guinovart. Aquest concert forma part de la temporada 2015-16 de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

Albert Guinovart (Barcelona, 1962) és sens dubte el músic més versàtil del panorama actual. Pianista i compositor, ha escrit musicals com "Mar i cel" i "La vampira del Raval", bandes sonores per al cinema, la televisió i el teatre i ha fet orquestracions com la de la pel·lícula multipremiada "The Artist". També ha escrit òperes i té una àmplia producció simfònica. Al proper concert de l'OBC del 15 de novembre podrem sentir el seu Concert per a piano i orquestra n.2 "Traces", que ha dedicat al dramaturg Sergi Belbel i que interpretarà el mateix Guinovart com a solista. La resta d'obres de la vetllada seran l'obertura de l'òpera "Oberon" de Carl Maria von Weber i dues de les obres de més fama del compositor gadità Manuel de Falla: la suite n. 2 d'"El sombrero de tres picos" i el ballet en un acte i dos quadres "El amor brujo", que es va estrenar fa cent anys enrere a Madrid.
Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut