Sara Blanch
Sara Blanch

Catalunya Música ofereix el concert "La reina de la nit" de Sara Blanch i l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

Demà, 20 d'abril, a les 21.00, Catalunya Música transmetrà, des del Teatre Tarragona de Tarragona, el concert titulat "La reina de la nit", que oferiran la soprano Sara Blanch i l'Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) dirigida per Edmon Colomer, amb obres de Wolfgang Amadeus Mozart i Ludwig van Beethoven.

Els comentaris de la transmissió d'aquest concert, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Eulàlia Benito.

Una de les característiques de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) al llarg dels seus dotze anys d'història és la seva mentalitat oberta a maneres de fer diferents i ho fa tenint a les seves files músics d'arreu del món i del nostre país, com també convidant els principals directors i solistes catalans i estrangers a tocar amb ella en els seus concerts. Amb la voluntat de mostrar un dels talents musicals del nostre país, el 20 d'abril a Tarragona convida a actuar com a solista la soprano Sara Blanch, de 28 anys, que l'any 2016 va aconseguir fins a vuit premis del Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas. Tot i la seva joventut, Sara Blanch ja ha debutat a importants arenes operístiques, com el Teatro de la Maestranza de Sevilla, el Gran Teatre del Liceu, el Teatro Real de Madrid i també al Festival de Peralada. A més, està conquerint el públic per la seva veu càlida i de vellut, la seva facilitat pels sobreaguts i ornaments, la seva excel·lent presència escènica i la seva versatilitat, ja que aconsegueix resultats brillants tant en concert com en produccions operístiques.

En el concert que oferirà demà amb l'OCM, la soprano catalana cantarà sota la direcció d'Edmon Colomer (que conduirà l'orquestra per primera vegada), en un programa creat pel director català en què a la primera part permetrà el lluïment de Sara Blanch, que interpretarà la cèlebre ària "Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen" de "La flauta màgica" i altres àries de concert i d'òperes de Wolfgang Amadeus Mozart i, a més també s'oferiran les obertures de l'òpera "Don Giovanni", KV 527 i de "Der Schauspieldirektor" (L'empresari teatral), KV 486 del compositor austríac. 

A la segona part, en canvi, el protagonisme l'agafarà l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, que interpretarà la Simfonia núm. 2 en re major de Ludwig van Beethoven, que va compondre a Heiligenstadt, a la vora de Viena, l'any 1802, quan va començar a adonar-se que s'estava tornant sord.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut