Dijous, a les 22.00

Catalunya Música emet el concert del violoncel·lista Amit Peled i el pianista Daniel del Pino des del Vendrell, interpretat amb el violoncel de Pau Casals

Aquest dijous, 6 d'agost, a les deu del vespre, Catalunya Música connectarà amb l'Auditori Pau Casals, al Vendrell, per transmetre en directe el concert que el violoncel·lista Amit Peled i el pianista Daniel del Pino oferiran en el marc del Festival Internacional de Música Pau Casals. L'israelià Amit Peled tocarà un violoncel Goffriller, instrument que va pertànyer a Pau Casals.

El programa que interpretaran és el mateix que va tocar Pau Casals en concert a Baltimore el febrer del 1915, i inclou la Sonata en sol menor de Georg Friedrich Händel, la Suite número 3 per a violoncel sol BWV 1009 de Johann Sebastian Bach, i també obres de Ludwig van Beethoven, Gabriel Fauré i Camille Saint-Saëns. Els comentaris de la transmissió els farà Àlex Robles.

El violoncel·lista israelià Amit Peled és reconegut com un dels instrumentistes que millor transmet l'emoció en l'escenari concertístic d'avui dia. Es presenta com un ferm defensor de trencar les fronteres entre els artistes i el públic, i és un intèrpret que mira de promoure i de compartir la música clàssica amb un públic ben ampli. L'any 2012, Amit Peled va tenir l'honor de rebre de mans  de Marta Casals-Istomin el famós violoncel Goffriller que va pertànyer a Pau Casals, instrument amb què interpretarà el concert.

L'acompanyarà al piano Daniel del Pino, un dels pianistes de més rellevància internacional. Nascut a Beirut, descendent de pares espanyols, la seva activitat concertística l'ha portat pels cinc continents, i ha actuat a les sales de més prestigi d'arreu d'Europa.

La 35a edició del Festival Internacional de Música Pau Casals, que se celebra de l'11 de juliol al 22 d'agost, portarà al Vendrell setze concerts amb els millors intèrprets i formacions d'arreu del món i del país. Trobareu més informació al web oficial del festival.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut