Catalunya Informació transmetrà dijous un debat amb els alcaldables per Tortosa

En aquest debat en desconnexió per les comarques de Tarragona hi participaran els candidats a l'alcaldia de Tortosa de CiU, Ferran Bel; del PSC, Joan Sabaté; d'ERC, Josep Felip Monclús; d'ICV, Jaume Forcadell; i del PP, Javier Dalmau.

L'espai de Catalunya Informació Esfera Pública emetrà aquest dijous, 12 de maig, un debat en desconnexió per les comarques de Tarragona amb els candidats a l'alcaldia de Tortosa de les forces amb representació municipal.

Al debat, que es farà a la delegació de l'emissora a les Terres de l'Ebre, hi participaran els caps de llista de CiU, Ferran Bel; del PSC, Joan Sabaté; d'ERC, Josep Felip Monclús; d'ICV, Jaume Forcadell; i del PP, Javier Dalmau. L'espai el moderarà la delegada de Catalunya Ràdio a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, Coia Ballesté, i també hi seran els corresponsals de l‘emissora al Baix Ebre, Josep Baubí, i al Montsià, Sofia Cabanes.

El debat Esfera Pública entre els alcaldables per Tortosa de les eleccions municipals del 22 de maig s'emetrà aquest dijous, de dos quarts de set a dos quarts de vuit del vespre.

catradio.cat/ci
Anar al contingut