"Funciona!" és el nou espai de divulgació de Catalunya Informació.
"Funciona!" és el nou espai de divulgació de Catalunya Informació.
Dilluns, a les 20.30

Catalunya Informació estrena "Funciona!", un espai de divulgació que repassa els invents més importants de la humanitat

Dilluns, 2 de març, a les 20.30, Catalunya Informació començarà a emetre el nou espai de divulgació "Funciona!", que proposa fer un viatge per la història de la humanitat a través de les descobertes més rellevants, des del domini del foc fins a internet i la intel·ligència artificial.

"Funciona!" consta d'una sèrie de 25 reportatges d'uns 4 minuts de durada, firmats pel periodista Oriol Munné, en què aborda avenços com l'agricultura, l'alfabet, la impremta, la màquina de vapor, l'electricitat, les vacunes, la fotografia, l'automoció, la navegació espacial o la intel·ligència artificial.

Es tracta d'un espai àgil i entretingut que ofereix una pinzellada ràpida i rigorosa alhora de cada un dels 25 invents triats, amb l'aportació i les explicacions d'especialistes en cada matèria. L'objectiu és mostrar com aquestes descobertes han canviat les nostres vides i què han suposat per al progrés humà, mentre es fa evident que els emprenedors amb idees que en algun moment poden semblar forassenyades, de vegades, tenen gran encert.

Durant vint-i-cinc setmanes, Catalunya Informació estrenarà un reportatge nou cada dilluns, a les 20.30, que s'emetrà diàriament en diferents franges horàries.

 

catradio.cat/catinfo

 

Anar al contingut