"Catalunya, fent coses pel món", a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Arriba a TV3 un altre programa al voltant de la premissa "Catalunya, fent coses al món". Durant l'estrena de "Katalonski", Halldor Mar (Xavi Serrano) visitarà la casa d'un jove francès, però quan hi arribi descobrirà que no és l'únic presentador del lloc.

A tot això, Miquel Iceta (Ivan Labanda), encara amb la gorra posada, tindrà un ensurt després de revisar les portades dels diaris sobre la manifestació de Societat Civil Catalana.

Mariano Rajoy (Queco Novell) continua tenint problemes amb els pensionistes. Aquest cop intentarà trobar una solució al problema de les pensions, passant uns quants dies amb alguns dels jubilats il·lustres del país.

També es descobrirà com Albert Rivera (Sergi Cervera) es veu influït pels titulars dels mitjans per tal de construir el seu discurs polític. I tornarà la tarotista més irreverent de les televisions locals. Els mètodes alternatius de la Susana (Judit Martín) aconseguiran que els oients es penedeixin d'haver-la trucat.

Les escoltes telefòniques han passat a ser el dia a dia dels funcionaris de la Generalitat. Es descobrirà que, a part de protegir la unitat d'Espanya, també tenen altres usos.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia