Yoko

"Casper, escola d'ensurts" i "Yoko", les dues pel·lícules que estrena el Super3 aquest cap de setmana

Aquest dissabte, el canal Super3 estrenarà la pel·lícula "Casper, escola d'ensurts", a les 9.00. A la tarda, a les 18.15, emetrà "Doraemon i el misteri dels núvols". Diumenge, a les 9.00, s'estrenarà també la pel·lícula "Yoko", i a continuació, a les 17.50, s'emetrà "Retorn al futur 2", concloent un cap de setmana ple de pel·lícules.

El Super3 viurà un altre cap de setmana cinematogràfic en què destaca l'estrena de dues pel·lícules, "Casper, escola d'ensurts" i "Yoko". Dissabte a les 9.00 s'estrena "Casper, escola d'ensurts", un film sobre les aventures d'un fantasma que no aconsegueix fer por. Diumenge, a les 9.00, arriba "Yoko", una pel·lícula sobre una enigmàtica i bondadosa criatura anomenada Yoko, que és descoberta al jardí de la Pia, que la mostrarà als seus amics.

Casper, escola d'ensurts (dissabte a les 9.00 i diumenge a les 15.40)

En Casper és un fantasma simpàtic que no vol ni sap espantar els humans. Quan el rei dels monstres, en Kibosh, descobreix que és tan poc terrorífic, decideix enviar-lo a l'Escola d'Ensurts, un internat molt estricte on s'ensenya a espantar. En Casper té un amic a la ciutat, un humà que es diu Jimmy, i s'escapa d'amagat de l'escola per anar-lo a veure. Un dia, però, el descobreixen, i va a parar a la Vall de les Tenebres. Allà, segons diuen, els monstres que no aprenen a fer por viuen en unes condicions terrorífiques.

Doraemon i el misteri dels núvols (dissabte a les 18.15)

En Doraemon viu la seva aventura més ecològica per salvar la Terra d'una terrible amenaça amb en Nobita i tota la colla. Amb els increïbles invents que fa sortir de la butxaca màgica, en Doraemon i en Nobita es posen en marxa per crear el seu propi món al cel, i creen un núvol gegant amb un castell, arbres, un riu... Durant un viatge, però, es troben uns éssers alienígenes que volen destruir la civilització i donar una lliçó als humans per la seva manca de compromís amb el medi ambient. En Doraemon i tota la colla hauran de buscar aliats i convence'ls que a la Terra també hi ha gent que lluita per la natura. En aquesta aventura coneixeran bons amics, evitaran un munt de perills, veuran animals prehistòrics i ho donaran tot per defensar el planeta que tots compartim.

Yoko (diumenge a les 9.00)

La Pia, una nena que viu en un petit poble alemany, fa una vida d'allò més normal, anant de casa a l'escola i de l'escola a casa. Però tot canvia quan, sorprenentment, es troba al seu jardí un enorme monstre blanc. La Pia, d'entrada, s'espanta, però aviat descobreix que l'enigmàtica criatura anomenada Yoko és en realitat un ieti bondadós que protegeix els animals i els nens de tot el món. La Pia intentarà presentar la Yoko als seus amics, i s'adonarà que no tothom té sempre bones intencions.

Retorn al futur 2 (dissabte a les 20.10 i diumenge a les 17.50)

Marty McFly i el doctor Brown, que encara no s'havien adaptat als canvis que els va comportar el seu viatge a l'any 1985, retornen al 2015, on les coses els resulten encara més difícils. La tranquil·la ciutat de Hill Valley és ara un lloc infernal controlat per Biff Tannen que, no solament s'ha convertit en l'home més ric i poderós del món, sinó que també s'ha casat amb la mare de Marty. Per altra banda, el doctor Brown es troba el seu laboratori fet malbé i, a més, serà declarat boig i enviat a un sanatori.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut