Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.00

Cas Jubany, rebrots de la Covid-19 i noves acusacions contra el rei Joan Carles I, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.00, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentada per Cristina Puig, pendent de l'actualitat de la setmana.

"Preguntes freqüents" abordarà el cas de l'assassinat d'Helena Jubany arran les noves proves que la seva família ha aportat per intentar reobrir el sumari d'un cas que ha quedar sense resoldre. S'entrevistarà a Joan Jubany, germà de la víctima i a Imma Careta, germana de qui va ser considerada una de les principals sospitoses, Montse Careta. També passarà pel programa Pol Izquierdo, el periodista que va dirigir els capítols de "Crims" que van tractar el cas a TV3.

Cristina Puig entrevistarà a l'epidemiòleg social i expert en salut pública Pedro Gullón per analitzar els rebrots de la Covid-19, l'obligatorietat de l'ús de la mascareta i quina relació hi ha entre la els grups més vulnerables i la pandèmia.

Aquesta setmana han aparegut noves informacions incriminatòries contra el rei Joan Carles I que s'abordaran amb els periodistes especialitzats en aquest afer, Maria Peral i Juanma Romero.

També es comptarà amb l'actuació d'Alícia Rey i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A cadires de periodistes hi haurà Israel García-Juez, Natàlia Vila i Joan Julibert.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut