Dijous, a les 22.40

Carme Ruscalleda visita una família de Sant Feliu de Guíxols, a l'estrena de "Persona infiltrada"

Demà, a les 22.40, TV3 estrenarà la segona temporada de "Persona infiltrada", una divertida barreja d'intriga, "reality" i concurs, en què les famílies no són mai el que semblen. El programa, que presenta Marta Torné, visitarà Sant Feliu de Guíxols, aquesta setmana

Després de la bona acollida de la primera temporada, torna "Persona infiltrada", aquesta vegada amb Marta Torné al capdavant. L'actriu i presentadora barcelonina, que va participar com a convidada en un dels episodis de la temporada anterior, agafa les regnes del concurs en què les famílies no són el que semblen.

Tornen els nervis, la tensió i els enganys… molts enganys. Això sí, sense deixar de banda l'humor. En cada capítol, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família amb l'objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competiran per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també hi podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

En aquesta nova temporada augmenten la competició i la intriga. Com a novetat, la presentadora donarà dues pistes a la persona famosa sobre la identitat de la persona infiltrada per augmentar el suspens. Torna "Persona infiltrada" per demostrar, un cop més, que no tot és el que sembla.

Primer capítol: Carme Ruscalleda

Carme Ruscalleda és la famosa convidada en aquest programa del "Persona infiltrada". La popular cuinera jugarà amb una família de Sant Feliu de Guíxols que després de la jubilació ha descobert el món tàntric. La Carme ha d'investigar la casa i la família, mentre ells proven de despistar-la amb sessions de relaxació amb poca roba i tastets culinaris.

Reemissió: Marta Torné

I a les 23.35 es reemetrà el capítol de la primera temporada en què la concursant va ser Marta Torné. L'actriu i presentadora va concursar contra una família de Badalona amb arrels al Panjab indi. L'exotisme i el ball de Bollywood van ser dos dels ingredients d'un programa amb molt de picant. La Marta va haver d'afinar mot bé la vista per fixar-se en tots els detalls i detectar quin membre de la família hi sobrava. Inspeccionar la casa de dalt a baix, interrogar-los a fons i mirar de fer-los caure en contradiccions van ser alguns dels recursos que va tenir al seu abast per aconseguir-ho.

tv3.cat/personainfiltrada

instagram.com/infiltradaTV3

twitter.com/infiltradaTV3

Anar al contingut