Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Carme Forcadell, Joan Carles Gallego i John Shipton al "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Amb l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, un cara a cara entre Joan Carles Gallego, número dos a les llistes de Comú-Podem i exsecretari general de CCOO de Catalunya, i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. I el testimoni de John Shipton, pare de Julian Assange, fundador de Wikileaks. També Txema Guijarro, economista i polític, i l'actuació del grup Blaumut, que interpretarà la cançó "Cel estranger", del seu darrer disc.

Aquesta setmana, Cristina Puig, a "Preguntes freqüents" entrevistarà l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell pocs dies abans que el Tribunal Suprem decideixi sobre el seu tercer grau i el de la resta dels presos del procés. Es parlarà de la situació de les dones a les presons, les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol i les futures eleccions al Parlament.

També hi haurà un cara a cara entre Joan Carles Gallego, número dos a les llistes de Comú-Podem i exsecretari general de CCOO de Catalunya, i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. S'analitzarà els pressupostos generals de l'Estat i la situació econòmica generada per la pandèmia.

Es coneixerà el testimoni de John Shipton, pare de Julian Assange, fundador de Wikileaks. La justícia britànica decidirà, el 4 de gener, si extradeix o no el seu fill als Estats Units. A més, s'afegirà a la conversa Txema Guijarro, economista i polític que va gestionar l'asil d'Assange a l'ambaixada de l'Equador a Londres.

L'actuació musical anirà a càrrec del grup Blaumut, que interpretarà la cançó "Cel estranger", del seu darrer disc.

A més, el "FAQS" tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch.

I a les cadires de periodistes hi haurà Sara González, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Agnès Marquès.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut