Dissabte, a les 22.05

Carlinhos Brown, Joan Clos, Andrés Iniesta, Joan Carles Peris i La Pegatina, a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, a "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, Carlinhos Brown i Joan Clos es retrobaran. Gairebé 20 anys després de la rua que va reunir 400.000 persones a Barcelona en el marc de la celebració del Fòrum de les Cultures, el cantant, compositor i productor musical brasiler torna a Catalunya per ser entrevistat per Ricard Ustrell.

Carlinhos Brown visitarà el refugi dels dissabtes a TV3, on es tornarà a trobar amb Joan Clos, que era alcalde de Barcelona quan es va organitzar la rua del 2004. De fet, Clos va ser un dels convidats del camió de 26 metres que va acompanyar aquella rua. Per acabar de posar ambient, el programa també comptarà amb l'actuació del grup de batucada Brincadeira.

El "Col·lapse" d'aquest dissabte entrevistarà també l'exjugador del F.C.Barcelona Andrés Iniesta. Ustrell parlarà amb l'autor del gol de Stamford Bridge, entre d'altres, de la depressió per la qual va passar quan encara estava al Barça. La conversa amb l'actual futbolista del Vissel Kobe japonès s'emmarcarà en una entrevista sobre salut mental amb la doctora Inma Puig, que va ser psicòloga justament del F.C.Barcelona i que actualment assessora El Celler de Can Roca. 

La setmana de protestes a França també serà un dels temes centrals del programa d'aquesta setmana. Un equip del "Col·lapse" encapçalat pel mateix Ustrell s'ha desplaçat a París per viure en primera persona la vaga i les manifestacions convocades com a protesta per la reforma de pensions. Dissabte comentarà la qüestió al refugi amb tres especialistes: l'excorresponsal de TV3 a París Joan Carles Peris, la periodista especialitzada en economia Berta Torrades i l'investigador de moviments socials Jordi Mir. A més, el "coach" del programa, Sergi Pàmies, analitzarà aquesta setmana precisament les pancartes que s'han vist a les manifestacions convocades a França. 

El periodista Antoni Bassas visitarà també el "Col·lapse". Ustrell hi repassarà la seva trajectòria radiofònica i televisiva. A més, les seves etapes com a periodista esportiu o com a corresponsal de TV3 als Estats Units permetran comentar-hi esdeveniments recents com l'anomenat "cas Negreira" o la polèmica al voltant de la possible detenció de Donald Trump. 

La música del "Col·lapse" la posarà, a més de la banda del programa, el grup La Pegatina, que aquest any fa gira de concerts per celebrar el seu 20é aniversari. 

Anar al contingut