Laura Rosel_El matí de Catalunya Ràdio
Laura Rosel
DILLUNS, A LES 8.45

Carles Puigdemont a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 21 de setembre, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà Carles Puigdemont, 130è president de la Generalitat de Catalunya. El programa emetrà també un reportatge sobre l'obertura a l'Alt Àneu d'una fossa comuna de la Guerra Civil i entrevistarà José Codina, director i realitzador del "Recuérdame. El principio de la desconexión", un documental sobre l'Alzheimer.

A les 07.40, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Robert Güerri, especialista en malalties infeccioses i coordinador de la Unitat de Covid-19 a l'Hospital del Mar.

A partir de les 8.45, Laura Rosel entrevistarà Carles Puigdemont, 130è president de la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit, a les 9.20, arribarà la tertúlia d'actualitat, amb Ferran Casas, subdirector del Nació Digital; Sílvia Barroso, directora d'El Món; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Daniel Basteiro, director d'Infolibre, i Gemma Liñán, periodista d'El Nacional. Durant la tertúlia el programa connectarà amb Marina Romero per fer seguiment de la vaga dels MIR.

A les 10.30, tertúlia esportiva amb Jordi Borda, director adjunt de Catalunya Ràdio; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Lluís Canut, periodista esportiu.

Després, a les 10.55, s'emetrà un reportatge sobre l'obertura de la fossa comuna on hi ha enterrats deu homes d'Isavarre i Borén que van ser assassinats el 1938. I a les 11.07, connexió amb Albert Segura, des del CAP d'Esterri d'Àneu, on es faran les proves genètiques als familiars dels assassinats.

En el dia en què es commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer, el programa parlarà, al punt de les 11.20, amb José Codina, director i realitzador del documental "Recuérdame. El principio de la desconexión", una pel·lícula que té com a protagonista la mare del director, a qui van diagnosticar Alzheimer, i a qui el seu fill va gravar durant els seus últims mesos de vida. També hi serà present Alain Hernàndez, actor que participa en el documental perquè el seu pare té Alzheimer, i es parlarà telefònicament  amb Gisela, cantant i actriu que participa en el documental perquè el seu pare té demència.

A les 11.45, l'espai "Ho deixo tot", amb Dolors Boatella, que reivindicarà el dret dels ciutadans que ens deixin de robar.

I a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el músic, productor i presentador d'"iCat Kids", Pau Guillamet, "Guillamino", i el youtuber i col·laborador d'"Els experts" d'iCat Marc Lesan.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut