Carbonell creu que Puigcercós havia de dimitir i que Carod hauria de tornar a la direcció d'ERC

L'expresident d'Esquerra Republicana de Catalunya considera que els resultats electorals són prou clars per veure que és el moment de deixar pas a gent jove del partit.

L'expresident d'Esquerra Republicana de Catalunya Jordi Carbonell creu que després dels resultats del partit republicà del 28 de novembre passat, Joan Puigcercós hauria de dimitir "com ho ha fet Benach i com ho ha fet Montilla".

En declaracions al programa El secret, amb Sílvia Cóppulo, Carbonell creu que els resultats són prou clars per veure que és el moment de "deixar pas a gent jove del partit, que n'hi ha, i de bona".

Per l'expresident d'ERC, Carord-Rovira no ha tingut res a veure amb els mals resultats que ha obtingut Esquerra ja que "ell ha estat exclòs de la campanya i de les candidatures, no ha participat en els resultats de la campanya i no se li poden atribuir". Per això, creu que l'actual vicepresident del govern en funcions hauria de "reconsiderar la possibilitat de retornar al partit".

Jordi Carbonell també veu amb bons ulls una possible unió de l'independentisme de cara a les pròximes eleccions municipals, com sembla que vol explorar Jordi Portabella a Barcelona: "La unió fa la força i tot el que sigui unir-se és positiu".

Per Carbonell, després de la derrota electoral, ara "convé refer les estructures del partit i tirar endavant unes campanyes que portin a la independència. Això ho pot fer Esquerra", però ha advertit que "no són per demà".

catradio.cat/secret
Anar al contingut