Dilluns, a les 23.05

Capítols finals de "Curtcircuit Taller", al 33

Dilluns 14 de setembre, a les 23.05, últims dos capítols del primer cicle de "Curtcircuit Taller", amb dos curtmetratges de les escoles ECIB i Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo, i tres produccions independents dirigides per Sergi Rubió, Kote Camacho i José Luis López.

"Curtcircuit Taller" és una finestra oberta a les produccions d'estudiants de les escoles de cinema i audiovisuals de Catalunya, com l'EMAV, ECIB, Cine en Acción, Bande à Part, Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, etc., i a produccions de curtmetratgistes catalans independents. Durant deu capítols, l'espectador tindrà una cita amb els curtmetratges dels joves talents de casa nostra.

CAPÍTOL 9

EL VESPRE

Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo
Animació - 4'55"
Un home creu que la vida no té res per oferir-li i es prepara per recapitular.

LA SANG

Sergi Rubió
Ficció - 6'47"
Memòries de la Carme, una dona ja gran que reviu la seva joventut des que va ser dona per primer cop fins a la solitud de després de la mort del seu marit i recorda 40 anys de felicitat envellint junts.

SINONIMIAS

Katherin Delgado
ECIB – Escola de Cinema de Barcelona
Documental - 24'17"
Un viatge personal d'una dona de 76 anys que ha perdut la memòria i ha desaparegut a Barcelona. Dos indrets diferents, geografies distants, contextos diferents, però que es creuen per donar pas al record i a la reflexió històrica i personal a Colòmbia, un país que ha patit el conflicte armat més de 50 anys.

CAPÍTOL 10

LA GRAN CARRERA

Kote Camacho
Experimental - 6'00"
Any 1914. L'hipòdrom de Lasarte anuncia una carrera amb un premi mai vist fins ara per al cavall guanyador. S'hi han inscrit vuit cavalls de tot el món.

EL RELOJ DE PAULA

José Luis López
Ficció - 14'00"
Fa anys que la Paula es va acostumar a les pallisses del seu pare, un home masclista i borratxo. Ara el principal suport de Paula és la seva amiga Clara, una nena de la seva mateixa edat a la qual la uneix l'afició per col·leccionar rellotges abandonats. Però la Clara sap que no li queda gaire temps per compartir amb la Paula, i avui ha decidit fer-li un regal una mica especial.

La ficció, l'animació, el documental i les noves arts i els efectes visuals, al 33.

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut