Capdevila demana que Cleries vagi al Parlament per aclarir el cas dels expedients sense tramitar

L'exconsellera d'Acció Social afirma que el departament que encapçalava li ha negat la possibilitat de consultar els expedients vinculats amb la llei de la dependència que s'han trobat en un magatzem d'Igualada.

L'exconsellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha anunciat que demanarà la compareixença al Parlament del seu successor a la Conselleria, Josep Lluís Cleries, perquè aclareixi l'afer sobre els 30.000 expedients sense tramitar vinculats amb la llei de la dependència.

En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Carme Capdevila ha insistit que aquestes reclamacions ja estan resoltes i ha qualificat de molt greus les crítiques que va fer el titular de Benestar i Família quan la diputada del PSC Eva Granados li va dir al conseller que el Departament estava en una situació de paràlisi. Segons l'exconsellera, Josep Lluís Cleries va fer les acusacions "sense tenir la documentació ni la informació necessària. Va dir coses molt grosses en seu parlamentària acusant el govern anterior i a mi personalment com a consellera que no havíem tramitat 30.000 sol·licituds de dependència."

Carme Capdevila ha lamentat que la Conselleria no li hagi permès veure aquests milers de documents trobats, segons Josep Lluís Cleries, en un magatzem d‘Igualada. L'exconsellera d'Acció Social ha dit que pensa formular "una vintena de preguntes orals i per escrit perquè el conseller comparegui i ens doni raons d'aquests expedients, a més de fer la petició al Parlament per poder-los veure."

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut