Diumenge

Cap on va la nostra economia? Al "Revolució 4.0"

Aquest diumenge, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, analitzarà la difícil situació econòmica a què s'ha vist abocat el món arran del coronavirus. Un programa fet des del confinament que es podrà sentir a les 22.00 a l'antena de Catalunya Ràdio

Xantal Llavina entrevistarà el catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat, per parlar sobre la situació econòmica que estem vivint en aquests moments. Fins on arribarà la crisi provocada per l'aturada quasi total del país arran del confinament? Són suficients les mesures aprovades pel govern per ajudar els més afectats? Creixerà gaire l'atur? Què passarà amb la recuperació econòmica que estàvem vivint? Quant temps trigarem a refer-nos quan tot es reactivi? Aquestes són algunes de les moltes preguntes que respondrà Amat.

A la secció "Caixa digital", Jordi Pi explicarà moltes iniciatives que personatges del món esportiu, gastronòmic o cultural estan duent a terme a les xarxes socials. A més, el consultor digital Marc Griful abordarà a la seva secció diversos consells per ajudar a millorar les condicions del teletreball que molta gent està duent a terme aquests dies i ens explicarà també quines són les millors eines digitals per treure el millor partit a aquesta anòmala situació laboral.

El programa també analitzarà com viuen moltes "start-ups" aquesta situació que les ha obligat a fer un gir radical a les seves estratègies. I en descobrirem una, Psious, especialista en salut mental, que aquests dies ofereix serveis d'assessorament i teràpia psicològics gratuïts en línia per ajudar la gent que s'ho està passant malament amb el confinament.

Finalment, la directora de Transformació Digital de l'empresa Damm, Laura Gil, explicarà com gestionen les empreses grans aquesta nova realitat, i com combinen el seu dia a dia amb iniciatives solidàries per donar suport a la comunitat sanitària en la lluita contra el coronavirus.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut