Paula Molés presenta "Un restaurant caníbal a Berlin"
Paula Molés presenta "Un restaurant caníbal a Berlin"
DIUMENGE, A LES 13.05

Bunyols de figa, el dolç típic de les Falles, a "Un restaurant caníbal a Berlín" 

Aquest diumenge, 19 de març, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa gastronòmic dirigit i realitzat per Paula Molés, se centrarà en els bunyols de figa, un menjar típic de les festes d'aquests dies al País Valencià 

Els bunyols de figa, les figues "albardaes", són el menjar de carrer per excel·lència durant les Falles al País Valencià. Paula Molés en parlarà a "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Vicente Carratalà, al capdavant de la mítica xurreria Verdet de Borriana, a la Plana Baixa i amb l'escriptor Joan Safont, que explica com s'ha transmès a la seva família de Mataró la recepta dels bunyols de figa de la seva besàvia borrianenca. També es farà teoria del bunyol amb Jordi Butrón, fundador i director de l'escola Espai Sucre, una de les més importants del sector. 

Marc Casanovas parlarà de la història de Maria Sánchez, una veterinària cordovesa que s'ha convertit en "la guardiana de les paraules dels mons rurals". 

A més, es parlarà de com fer un negroni perfecte amb Jordi Luque Sanz i la sommelier Clara Antúnez farà la seva crònica del Fòrum Gastronòmic de Girona, on s'han presentat projectes molt interessant al voltant dels destil·lats. 

També es repassarà l'actualitat de la setmana, es descobrirà el so del Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat de la taverna Diània de Barcelona, un plat de la infantesa del cuiner Jordi Mascarell: l'arròs al forn.  

Anar al contingut