La Valentina, la Lore i la Carla han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina, a "Buga buga"
Hi ha un xup-xup per tornar a sortir de festa
Dissabte, a les 21.55

"Buga Buga", històries a la bugaderia, al 33

Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són alguns dels temes de "Buga Buga", la sèrie que emetrà amb els 3 primers capítols, demà dissabte, a les 21.55, el 33. Una ficció, de sis capítols, que mostrarà les trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba.

Sempre s'ha dit que els draps bruts es renten a casa, però cada vegada són més els catalans que decideixen fer-ho a les bugaderies d'autoservei que fins ara només es coneixien a través de les pel·lícules.  

"Buga Buga" mostra les trobades entre personatges que tenen com a nexe comú la bugaderia on van a rentar la roba. Són històries independents que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, i totes se situen en bugaderies de Barcelona i la seva rodalia. Durant l'estona en què els personatges fan la bugada, es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones. "Buga Buga" és una mirada a les diferents realitats de la gent de la ciutat, als seus problemes personals, als seus conflictes, a la seva quotidianitat i com aquesta quotidianitat pot, de vegades, superar la ficció. Qualsevol cosa és possible mentre esperes que es renti la roba! 

Una parella en crisi, a l'espera d'un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; un adolescent que s'enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella que viu en un altre país i que acabarà de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar fi a la seva relació furtiva; i un grup d'amigues que es confessen mentre celebren l'aniversari d'una a la bugaderia.  

Aquestes històries i personatges conflueixen durant els sis episodis de 20 minuts de "Buga Buga", petits curtmetratges independents que alternen comèdia, drama i gènere romàntic, i tots ells situats en diverses bugaderies de Barcelona i la seva rodalia 

"Buga Buga", el projecte que la productora Aguacate & Calabaza Films va presentar a la segona crida de projectes per al 33, va sortir escollit en l'apartat de ficció. Consta de 6 episodis de 20 minuts amb la direcció d'Alba Simón i Ana Millán i guió d'Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral. Formen part del repartiment noms com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre d'altres. 

Els capítols 

1.- AMIGUES 

Laura Aubert, Txell Aixendri, Núria Deulofeu, Pere Arquillué 

La Valentina, la Lore i la Carla han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina. La celebració les porta a una bugaderia 24 h de Barcelona on les amigues acabaran aquella nit de festa confessant-se uns secrets que canviaran el curs de les seves vides.  

2.- TRIANGLE 

Vicenta Ndongo, Roger Batalla 

En una bugaderia aïllada als afores de la ciutat, el Roc i l'Amanda es tornen a trobar per mantenir relacions sexuals en llocs públics. Aquesta no serà una trobada com les altres vegades a causa d'un fet inesperat. 

3.- EMBARASSADES 

Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán 

En una bugaderia coincideixen personatges ben diferents que hi van a rentar la roba. La Lu arriba i s'hi troba la Marta, una noia embarassada. Mentre esperen, descobriran que a la bugaderia es poden fer moltes més coses que rentar la roba.  

4.- AVI 

Fermí Reixach, Eli Iranzo 

El senyor Tomàs torna una vegada més a la bugaderia on habitualment renta l'abric de la seva dona. La tranquil·litat de l'espera es veurà alterada per l'arribada de la Lucía, una rodamon descarada que li trenca tots els esquemes.  

5.- TINDER 

Emma Arquillué, Pablo Macho 

L'Àlex aprofita el temps d'espera mentre fa la bugada per fer una videotrucada amb el Marco, el seu nòvio, que viu a Toronto. Durant la videotrucada la parella se sincerarà i parlaran d'allò que la distància està provocant en la seva relació.  

6.- OS 

Aitor Valadés, Carlos Cruces 

En Marc i la seva colla passegen davant de la bugaderia del port del Masnou. Allà es troben un os panda que reparteix flyers del restaurant kebab on treballa, i se'n comencen a burlar. El que no sap en Marc és que l'home que s'amaga sota la disfressa l'ajudarà a prendre decisions importants.  

Anar al contingut