Dijous, a les 22.05

Bruno Mars i la Borràs real, al "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), per saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres.

Salvador Illa (Queco Novell) presentarà el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC. I es descobrirà que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món.

El musical de la setmana el protagonitzarà Pablo Casado (David Marcé) fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Rosa Díez (Mireia Portas), anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'"Uptown Funk".

I el programa es laurarà bé, perquè Laura Borràs (Agnès Busquets) es veurà cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real.

El jutge Marchena (Queco Novell) s'examinarà per veure si supera la revisió de la justícia europea. Ho aconseguirà?

Ja hi ha les primeres novetats del Saló de l'Automòbil 2021 i, aquest any, la més important és una tecnologia que permet testar la seguretat dels nous models de cotxe: els Ciutadans de proves. Un sistema capaç de rebre impactes forts i continuar com si res.

Miquel Iceta (Jordi Soriano) presentarà "Prat-Extender", un allargament d'aeroport que acabarà amb els complexos dels empresaris catalans.

I torna el treballador del sector serveis més temut pels polítics: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) amb un croissant per trams energètics.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut