A partir de diumenge 24 d'octubre, a les 22.00, al YouTube de TV3

"Bricoheroes" estrena al YouTube de TV3 la tercera temporada, la culminació d'una carrera meteòrica

A partir de diumenge, a les 22.00, s'estrena la tercera temporada de "Bricoheroes", la culminació d'una carrera meteòrica de dos amants del bricolatge. En els últims 20 capítols, en Jair i en Peyu ja no són dos col·legues que es troben al taller per fer bricolatge; ara, l'experiència de dues temporades els ha donat la valentia suficient per professionalitzar la seva afició.

"Bricoheroes" es tracta d'un producte Digital Only que s'estrena cada diumenge amb una première al canal de YouTube de TV3. Després quedarà penjat al mateix YouTube, al 3alacarta i a l'Instagram TV de "Bricoheroes".

La temporada arrencarà precisament amb ells dos personalitzant un vehicle per poder atendre les peticions de bricolatge a domicili. Retolaran una pickup amb la imatge de "Bricoheroes" i carregaran la caixa posterior amb tot d'eines per fer arribar el bon bricolatge a tot Catalunya. També instal·laran un petit despatx al costat del taller: una taula vella, un ordinador i un telèfon per poder atendre les trucades. Dissenyaran una campanya publicitària per anunciar els seus serveis professionals, que alhora serà la promoció de la 3a temporada: cartells a les carreteres, anuncis als diaris, pamflets a les bústies… "Bricoheroes", ara, servei a domicili.

Aquest servei a domicili obrirà la porta a nous cameos al programa i a poder treballar en espais nous. Encara es podran veure alguns capítols al taller habitual de "Bricoheroes", però d'altres seran a casa dels que facin el cameo. Per exemple, en un capítol, en Peyu i en Jair Domínguez fan la posada a punt del vaixell d'Open Arms. En un altre capítol van a casa de Quim Monzó a arreglar-li o a construir-li una prestatgeria perquè pugui posar-hi tots els llibres que té. I, preneu-ne nota, el capítol final serà apoteòsic, perquè és el final de la trilogia.

"Bricoheroes" és un programa de TV3 amb la col·laboració d'El Corral de l'Humor.

El primer capítol, el 24 d'octubre, "Com fer un clauer"

En Jair i en Peyu arrenquen una tercera temporada amb un dubte existencial: val la pena continuar fent bricolatge per amor a l'art, o seria millor crear una empresa i començar a guanyar-he algun calé? De seguida s'imaginen la vida que podrien dur si fossin milionaris i decideixen fer realitat Bricoheroes, SA. La idea de construir un clauer queda enrere i el que fan és comprar una pickup per a l'empresa. Bé, realment no se la compren, els la deixa un amic. Es veu que Isidre Esteve devia un favor a en Jair i li deixa una Toyota Hilux, com les que porta ell al Dakar. Personalitzen el vehicle i hi construeixen uns calaixos per poder-hi posar les eines necessàries per oferir els seus serveis de bricolatge a domicili.

tv3.cat/bricoheroes

instagram.com/bricoheroesTV3

youtube.com/user/tv3

#BricoheroesTV3

Anar al contingut