Dissabte, a les 22.05

Bonaventura Clotet i Marc Ramentol; Laura Borràs i José Zaragoza, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. A més del doctor Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i Marc Ramentol, secretari general del Departament de Salut, el programa comptarà amb l'actuació musical del cantant gadità Dave Zulueta, que presentarà "La teva pell", la seva primera cançó en català.

Cristina Puig
Cristina Puig

Aquest dissabte, a "Preguntes freqüents", s'entrevistarà el doctor Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses del Germans Trias i Pujol, i Marc Ramentol, secretari general del Departament de Salut. Amb ells el programa analitzarà les darreres restriccions aplicades pel govern i veurà l'abast de la pandèmia a Catalunya.

Dimecres 21 d'octubre s'activarà el rellotge electoral amb una data a l'horitzó: el 14 de febrer. El programa en parlarà en una conversa a dues bandes amb Laura Borràs, diputada de JxC al Congrés, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, amb qui s'abordaran també les relacions entre el govern espanyol i el català.

A més, el programa tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro Ernest Folch.

L'actuació musical anirà a càrrec del cantant gadità Dave Zulueta, que presentarà "La teva pell", la seva primera cançó en català.

I a les cadires dels periodistes hi haurà Neus Tomàs, Manuel Manchón, Òscar Fernández i Núria Orriols.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut